Kiskutyák

Kennelünkben jelenleg felnőtt, ivartalanított kutyusaink közül páran új otthont keresnek.

Almot 2020. tavaszára tervezünk, előjegyzéseket korlátozott számban még felveszünk.

Kiskutyákat csak családi kedvencnek adunk el ivartalanítási szerződéssel, továbbtenyésztésre nem.

Email-es megkeresés esetén kérjük, hogy küldjenek nekünk egy bemutatkozó levelet:
 
  • Milyen célból szeretne Papillon kutyát? Miért ezt a fajtát és miért a mi kennelünket választotta?
  • Van elképzelése nemet, illetve színt illetően (fiú, lány, fekete-fehér, barna-fehér, tricolor)?
  • Kertes házban (kertbe való kijárással) vagy lakásban tartaná? Amennyiben kertes házban, biztonságos a kerítés kisméretű kutya számára is?
  • Napközben mennyi időt lenne a kiskutya egyedül? Hol töltené a napot?
  • Kutyatartásban van már tapasztalata?
  • Vannak más háziállatai is?
Célunk, hogy életerős, egészséges, jó idegrendszerű kutyák szülessenek nálunk, akik mentesek a Papillonok között gyakran előforduló félénkségtől és esetenként agressziótól. A tenyésztésre szánt egyedeket úgy szelektáljuk, hogy fennmaradjon a Papillonokra jellemző, rendkívül élénk habitus.
 
A leendő kiskutyákra előjegyzést csak személyes találkozást követően tudunk felvenni, ami segíti az érdeklődőket is jobban megismerni ezt a hazánkban ritka kutyafajtát, illetve mi is fel tudjuk mérni, mennyire illik a leendő gazdi életviteléhez, természetéhez egy Papillon kiskutya. A nálunk született kiskutyák sorsát a későbbiekben is nyomonkövetjük és a gazdáknak igyekszünk minden felmerülő kérdésben segíteni. 
 
Minden alomban az első választás a miénk, a tenyésztőké! Csak a számunkra megfelelő kiskutya kiválasztását követően tudjuk felajánlani a többi kiskutyát az előjegyzés sorrendje szerinti következő, leendő gazdának.

Kiskutyáink kb. 12 hetesen, koruknak megfelelően oltva, féreghajtva, törzskönyvezve, microchippel ellátva, szerződéssel kerülhetnek új gazdáikhoz.