Amennyiben kennelünkből szeretne családi kedvencnek kiskutyát, várjuk szíves megkeresésüket emailben és telefonon:

  • Milyen célból szeretne Papillon kutyát? Miért ezt a fajtát és miért a mi kennelünket választotta?
  • Van elképzelése nemet, illetve színt illetően (fiú, lány, fekete-fehér, barna-fehér, tricolor)?
  • Kertes házban (kertbe való kijárással) vagy lakásban tartaná? Amennyiben kertes házban, biztonságos a kerítés kisméretű kutya számára is?
  • Napközben mennyi időt lenne a kiskutya egyedül? Hol töltené a napot?
  • Kutyatartásban van már tapasztalata?
  • Vannak más háziállatai is?
Célunk, hogy életerős, egészséges, jó idegrendszerű kutyák szülessenek nálunk, akik mentesek a Papillonok között gyakran előforduló félénkségtől és esetenként agressziótól. A tenyésztésre szánt egyedeket úgy szelektáljuk, hogy fennmaradjon a Papillonokra jellemző, rendkívül élénk habitus.
 
A tervezett almaink szülei minden kötelező egészségügyi szűréssel rendelkeznek. Ennek ellenére sajnos mi sem tudjuk előre megmondani, hogy minden egyes kiskutya mentes lesz pl. a termetéből adódóan gyakran előforduló fordított tüsszögéstől (reverse sneezing), vagy más, előre nem látható, a párosításból adódó genetikai betegségtől.
 
Családi kedvencnek csak ivartalanítási szerződéssel áll módunkban eladni kiskutyát, ezért a törzskönyvet is csak ivartalanítás után adjuk át a leendő gazdák számára. A kiskutyákra kizárólag öröklött betegségek esetén tudunk egészségügyi garanciát vállalni. 
 
Küllemre vonatkozó garanciát csak már fiatal felnőtt kutyák esetében tudunk adni.
 
Várjuk azon leendő gazdik jelentkezését is, akik szívesen kiállítanák a tőlünk származó Papillonjukat.
 
A kiskutyákat családi környezetben neveljük, kb. 11-12 hetes korban költöznek új gazdáikhoz. Addigra megkapnak kb. 3 oltást, féreghajtót, microchipet és oltási könyvet - igény szerint útlevelet. 
 
Konkrét kiskutyára előjegyzést csak személyes találkozást követően tudunk felvenni, fedeztetést nem vállalunk.
 
 

 

Üzenet